Lirik Lagu Pengamen Bus Kota

Download

Dino iki mujur tenan
Aku ngamen neng njero bis bisan
Penumpange longgar tenan
Supire gal ugalan
Aku tibo jempalikan Neng pojokan

Arek ayu klambi abang
Cukuran lanang semiran abang
Alise nanggal sepisan
Idepe pasangan sayang untune batikan
Kopi lambada iku ngunu ra sepiro mass

Ibarat aku nduwe konco
Lagak e koyo jutawan
Ngalor ngidul gowo koran
Tibakne gendeng anyaran di tabok setan

Iku ngono ra sepiro massss

Ibarat aku nduwe konco
Arek e ayu temenan
Jarang metu neng embongan
Tibek ne meteng rong bulan
Merek ojekan

Puger gawewene gerbongan iku julukane
Wedokane lemu lemu
Di onyen ngguya ngguyu alamak……
Di onyen ngguya ngguyu alamak……
Di onyen ngguya ngguyu alamak……

Download

About these ads

5 responses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s